Tira Nael: Játék

 

(a kép forrása ismeretlen)



– Állj már meg!

Cale-nek persze esze ágában sem volt megállni. Szaporán szedte a lábát, fekete esernyőjét a feje fölött tartva a zuhogó eső elleni védelemként. Nem érdekelte, hogy a másik megázik, úgy kell neki, gondolt volna rá, mielőtt…

– Várj már! – próbálkozott újra Warren. Fekete bőrdzsekije lepergette magáról a vizet, de a farmerja minden egyes esőcseppet magába szívott, fekete haja nedvesen tapadt a fejbőréhez. Szívesebben keresett volna valami meleg és száraz helyet, mégis kitartóan loholt Cale után. A távolság szerencsére egyre csökkent köztük, ha nem bukik orra, akkor utol fogja érni.

Cale már hozzászokott Warren őrültségeihez, de azért mindennek van határa, és Warren most túllépte ezt a határt. A férfi igyekezett gyorsítani, bár tudta, bárhogy is rohan, Warren hamarosan elkapja. Persze, sportcipőben könnyű futni…

Warren az árkád alatt ragadta meg Cale karját, és a falhoz szorította a férfit. Hihetetlen, hogy mire képes ez a pasi, majd a fél kerületen át kellett üldöznie, csak mert egy kicsit fel akarta dobni az estéjüket.

– Még mindig itt szorongatod azt a vackot? – mordult fel Cale komoran.

Warren tekintete saját, Cale kabátjába kapaszkodó kezére és az abban tartott bilincsre tévedt.

– Nem értem, miért kell így felhúzni magad! Csak játék!

– Csakhogy én nem szeretem az ilyen játékokat! Pláne nem nyilvános helyen!

– Miért vagy ilyen konzervatív?

– Talán mert a karrierembe kerülne, ha lebuknék? Képzeld el az újságok címlapját, ha kipattanna, hogy ilyesmit művelek!

– És otthon? – kérdezte Warren felcsillanó szemmel, és megragadva Cale nyakkendőjét közelebb húzta magához a férfit. Cale dühének utolsó maradékával fújt egyet.

– Otthon… talán – bökte ki végül, miközben már egy centi se választotta el Warren ajkától. A férfi egy pillanatra az övére szorította a száját, aztán a fülébe súgott:

– Hívsz taxit?

– Hát persze – hagyta annyiban egy lemondó sóhajjal Cale. Hogy miért nem képes nemet mondani?


Ha tetszett, további könyveinket az alábbi linken tudod megvásárolni:

https://webshop.fairbookskiado.hu/termekek/queerbooks-valogatas

Megjegyzések